Tilbake til hverdagen igjen.

Ikke noe kan måle seg med en etterlengtet ferie tenkte jeg for tre uker siden. Joda jeg har hatt tre uker med regn og mye kan måle seg med det, uff tre uker med regn. Det er ikke tvil, jeg må reise til sydligere strøk hvis jeg skal ha sol i ferien. Jeg var i Kambodja og Vietnam bare for noen måneder siden så jeg skal vel ikke klage, men det var ikke sol og bade ferie det var opplevelsesferie til fulle og sol fikk jeg også.

Da har jobben begynt igjen og jeg begynner å komme meg i rute. Det vil si opp tidlig og sovner i stolen når jeg kommer hjem, sånn er livet og sånn vil det vel fortsette å bli en god stund til. Egentlig litt godt men……

Venter på tre dager med opphold for jeg skal beise terrassegulvet og det må tørke opp først så beise og så må beisen tørke iallefall et døgn, så jeg krysser fingrene for at dette regnværet kan ta en pause på noen dager.

Ellers er det ikke mye som skjer, gresset gror og tomatene begynner å komme med små erter som skal bli gode tomater om ikke lenge. Det lille jeg har av urter er også på fremgang og forresten i år har jeg tenkt å tørke urtene og se hvordan det blir.

 

 

 

Vi snakkes.